Стопкадър Диема СпортКапитанът на соколите даде мнението си за дербито за Варна,

...
Стопкадър Диема СпортКапитанът на соколите даде мнението си за дербито за Варна,
Коментари Харесай

Дичевски за дербито на Варна: Нямах работа, даже не съм изморен

Стопкадър Диема Спорт

Капитанът на " соколите " даде мнението си за дербито за Варна, което приключи без голове.

Вратарят и капитан на Спартак Варна – Иван Дичевски, показа мнението си след нулевото тъждество с Черно море в огромното градско дерби. Стражът, който е и младеж на „ моряците “, сподели, че в това дерби достолепието и достойнството изпъкват пред футболните качества.

„ Сантимент постоянно ще имам към Черно море. Преминал съм през тяхната школа и първия тим. За мен момчетата в съблекалнята остават близки другари и до ден сегашен, само че сега сърцето и разсъдъкът ми са тук на стадион „ Спартак “.

„ Не, въобще. В съпоставяне с другите мачове, през днешния ден съвсем нямаше толкоз работа. Даже не съм изтощен “.

„ Това е дерби, което не се е състояло от 13 години. Тук достолепието и достойнството изпъкват пред футболните качества и страхът да не загубиш пред толкоз доста хора е по-голям. Това малко или доста пречи, само че са естествени неща. Мисля, че и в другите две огромни дербита в България – пловдивското и софийското, нещата футболно заобикалят “.

„ Всички 11 индивида и тези, които влязоха, чакахме Черно море да играе по този метод и бяхме подготвени, по тази причина ги ограничихме от положения. Създадохме наши положения, само че липсваше качество, шанс, синхрон. Оттук гледаме единствено напред “, съобщи Дичевски пред Диема Спорт, представен и от gong.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР